divendres, 7 de novembre del 2014

Visita a la residència Sant Antoni de Tàrrega

El passat divendres 31 d'Octubre, un grup de gent de Salut Mental, vàrem anar a visitar la Residència Sant Antoni de Tàrrega, per a gent gran.

Ens va atendre i guiar per les instal·lacions la Gemma Ascencio, que és la directora de la Residència i que fa 11 anys que hi treballa.


Entre altres coses ens va explicar que la residència és una associació privada sense ànim de lucre i que és un centre col·laborador del Departament de Benestar i Família.
La Residència disposa d'una junta de patronat de la qual, l'alcaldessa de Tàrrega és la presidenta, el vicepresident és el rector de la parròquia de Tàrrega, un secretari, un tresorer, el regidor de serveis socials de l'ajuntament de Tàrrega, 5 vocals i la directora de la residència.

A la residència Sant Antoni hi ha 90 residents, dels quals 75 hi viuen i els altres 15 són del Centre de dia.
Hi treballen 48 persones.

Es calcula que l'edifici de la residència esta fet des de l'any 1300.
Les instal·lacions són molt espaioses, lluminoses i grans hi ha un jardí que és la joia de la residència on fan festes, juguen a la brisca, fan ball.

Des d'aquí volem agrair a la Gemma la visita i explicacions que ens va fer. Moltes Gràcies!

Foto del final de la visita, feta a les escales de la residència juntament amb la directora del centre.El grup de gent de Salut Mental que vam anar a fer la visita, esperant a la directora perquè ens faci l'explicacióLa Gemma Ascencio, directora de la residència explicant al grup de salut mental la visita a la residència, i algunes anècdotes d'aquesta.