dijous, 27 de novembre del 2014

Brownies de Xocolata

Aquesta setmana de tardor em decidit fer una recepta molt bona i esperem que us agradi molt!





Brownie de Xocolata

Ingredients: 

  • 200 gr de xocolata negra
  • 4 ous 
  • 240 gr de sucre
  • 2 sobres de sucre de vainilla
  • 150 gr de farina 
  • 100 gr de nous picades
  • 200 gr de mantega

Preparació:

  • Escalfar el forn a 180º
  • Trencar a trossos la xocolata
  • Fondre la mantega i la xocolata en un cassola a foc lent, anar remenant, perquè no es cremi.
  • Quan la mantega i la xocolata s'hagin fos, incorporar els 240 gr de sucre i el sucre de vainilla i anem remenant.
  • Apartar del foc i deixar que es refredi una mica la preparació.
  • Afegir els 4 ous, un a un, mentre es barregi enèrgicament.
  • Afegir els 150 gr de farina, seguir remenant i després afegir els 100 gr de nous picades.
  • Posar al massa en un motlle per a forn, a 180º durant 30 minuts