Brownie de Xocolata
Ingredients:
- 200 gr de xocolata negra
- 4 ous
- 240 gr de sucre
- 2 sobres de sucre de vainilla
- 150 gr de farina
- 100 gr de nous picades
- 200 gr de mantega
Preparació:
- Escalfar el forn a 180º
- Trencar a trossos la xocolata
- Fondre la mantega i la xocolata en un cassola a foc lent, anar remenant, perquè no es cremi.
- Quan la mantega i la xocolata s'hagin fos, incorporar els 240 gr de sucre i el sucre de vainilla i anem remenant.
- Apartar del foc i deixar que es refredi una mica la preparació.
- Afegir els 4 ous, un a un, mentre es barregi enèrgicament.
- Afegir els 150 gr de farina, seguir remenant i després afegir els 100 gr de nous picades.
- Posar al massa en un motlle per a forn, a 180º durant 30 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada