dimecres, 10 de setembre del 2014

Postres a la Cúpula

El passat dia 9 de Setembre vam fer taller de Cuina.

Vam fer Bescuit de Taronja que es una recepta fàcil de fer i molt bona-
Ens vam divertir molt fer-lo, a continuació us deixem la recepta:

BESCUIT DE TARONJA

Ingredients:
  • tres taronges
  • ratlladura de taronja.
  • 3 ous
  • 300grs de sucre.
  • 70ml d'oli suau.
  • 1 sobre de llevat.
  • 200grs. de farina.

Preparació:
  • Agafeu una taronja; talleu per la meitat i, d´una de les meitat, feu-ne els talls de guarnició del bescuit. En un plat aboqueu-hi una mica dels 50 grs de sucre; poseu-hi els talls de taronja i, a sobre d´aquest el sucre restant.Deixeu-ho resposar mentre prepareu el bescuit. De l´altra meitat,feu-en ratlladura.
  • Prees calfeu el forn a 180ªC
  • En un robot o en un bol, afegiu-hi els ous;els 250 grs de sucre; el suc de dues taronges i l'oli.Bateu fins a obtenir una crema fina.
  • A aquesta crema fina aboqueu-hi la ratlladura de taronja, el llevat i la farina tamissada. Barregeu fins que no quedin grumolls.Us podeu ajudar amb les barilles elèctriques a la velocitat mínima.
  • Aboqueu-hi la preparació en el motlle. Enforneu a 180ªC,forn de dalt. Feu la prova de l´agulla.
  • Un cop retirat del forn i ,en calent,guarniu el bescuit amb les taronges ensucrades.