dimecres, 3 de setembre del 2014

Plum-cake de Xocolata


Ahir dimarts, 2 de setembre de 2014 vam tornar a iniciar el  taller de postres a Airecel.
Vam fer Plum-Cake amb xocolata, a continuació us deixem la recepta

PLUM CAKE DE XOCOLATA

Ingredients:
  • 125 grs de xocolata fondant
  • 200 grs.de farina
  • 200 grs.de sucre
  • 100 grs.d´ametlles torrades
  • 50 grs.de mantega
  • 4 ous
  • 1 sobre de llevat químic

Preparació:

  • Ratlleu la xocolata i les ametlles en trossos molt petits.
  • Batre els ous sencers amb el sucre fins a obtenir una consistència cremosa i  anar incorporant la mantega,el llevat,i la farina poc a poc.
  • Afegiu-hi la xocolata i les ametlles. Aboque-ho en un motlle rodó, untat amb  mantega.
  • Col·locar-ho al forn 45 minuts a 180º.




Anton Garriga