Ahir dimarts, 2 de setembre de 2014 vam tornar a iniciar el taller de postres a Airecel.
Vam fer Plum-Cake amb xocolata, a continuació us deixem la recepta
PLUM CAKE DE XOCOLATA
Ingredients:
- 125 grs de xocolata fondant
- 200 grs.de farina
- 200 grs.de sucre
- 100 grs.d´ametlles torrades
- 50 grs.de mantega
- 4 ous
- 1 sobre de llevat químic
Preparació:
- Ratlleu la xocolata i les ametlles en trossos molt petits.
- Batre els ous sencers amb el sucre fins a obtenir una consistència cremosa i anar incorporant la mantega,el llevat,i la farina poc a poc.
- Afegiu-hi la xocolata i les ametlles. Aboque-ho en un motlle rodó, untat amb mantega.
- Col·locar-ho al forn 45 minuts a 180º.
Anton Garriga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada