Ingredients:
- 1/2 kg de maduixes
- 200 grs de pasta trencada
- Una mica de farina
- 2-3 cullerades de " crema pastelera "
- 200 grs de nous pelades
- 3 cullerades de mermelada de nabius
- fulles de menta
Preparació :
- Netejar les maduixes. Retirar les fulles trencar-les per la meitat . Colocar-les sobre una safata de forn forrada amb paper de fornejar. Espolvorejar la "pasta quebrada" trencada amb una mica de farina i estirar-la col·locar-la sobre una altra safata de forn forrada amb paper de fornejar.
- Introdueix les 2 safates en el forn a 18O graus, cuina les maduixes durant 3 minuts i la pasta trencada,uneix durant 10 minuts una vegada fornejada, les maduixes amb la melmelada de nabius
- Pela les nous deixa, refredar la pasta trencada i esten a sobre la crema pastelera. (cliqueu damunt de crema pastelera en sabreu la recepta)
- Finalment ( intercala ) files de maduixes i de nous.
- Decora amb unes fulles de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada