dimecres, 16 de juliol del 2014

Cinefòrum "Forrest Gump"

El dilluns dia 14 de juliol vam veure la pel.lícula Forrest Gump i després vam fer un debat i vam escriure les conclusions.

L' Argument és :

" Forrest Gump " és una pel.lícula de Robert Zemeckis, estrenada el 1994, guanyadora 6 Oscar.Aquesta pel.lícula ha estat doblada al català.

Una ploma s' enlaira i aterra als peus de Forrest Gump, un home senzill d' esperit, assegut en un banc esperant l' autobús.

Explicarà la fabulossa història que és la seva vida als vianants que aniran seient en el banc. La vida de Forrest Gump serà en la imatge de la ploma, que es  veu al començament i al final de la pel.lícula i que es deixa portar pel vent tot com Forrest Gump es deixa portar per les seves aventures increïbles a l'Amèrica de la segona meitat del segle XX, i de la qual en retrata la vida.

L' abast de  la pel.lícula va ser tan gran que, des d'aleshores, una petita cadena de restaurants va ser creada amb el nom de Bubba Gump.

Des de la seva infantesa era físicament discapacitat a causa de la seva esquena, però com que el perseguien altres nens, va aconseguir córrer més de pressa que qualsevol d' ells. Forrest Gump serà molt bo al futbol americà, serà soldat al Vietnam, i també campió de ping-pong, excepcional en la Marató, capità de corbeta, i fins i tot multimilionari.

Es casa llavors amb la dona dels seus somnis que coneix des de sempre: Jenny. Tindrà un nen amb ella però aquesta última morirà poc temps després del seu matrimoni i deixarà sol Forrest amb el seu fill ....Forrest !

Les conclusions són :

- La vida està plena de sorpreses i s' ha d' acceptar la realitat tal com és.
- Una pel.lícula de superació personal.
- Aquesta pel.lícula m' ha ensenyat que a la vida no es té que tirar la tovallola encara que tinguis una malaltia. 
- M' ha agradat la relació entre la noia i el noi.
- M' ha agradat molt l' evolució del noi.
- Forrest Gump va ser molt valent i simpàtic.



Pilar LLobera i Mariona BOldú