" Dolç de codonyat i formatge "
Ingredients :
- 400 grs de formatge cremós
- 1 /4 kg de Codonyat
- Farina
- 2 ous
- Pa ratllat
- 3 pomes
- Aigua .
- Oli d` Oliva
- Sucre
- Canyella
Preparació :
- Tallar les pomes a trossos, posar-les a coure en una olla durant 15 minuts, amb una mica d ' aigua.. Afegir-hi una mica de Canyella i triturar-ho tot.
- A Part tallem el codonyat en làmines del mateix tamany que el formatge.
- Anem montant " montaditos " de formmatge, codonyat i formatge.
- A continuació quant els tinguem fets passar-los per farina, ou batut i pa ratllat.
- A continuació els fregim en una paella amb molt oli. Una vegada estiguin daurats, posar-los sobre paper absorbent i deixar - los refredar.
- Per presentar-los col·locar els " Montaditos " en un plat i posar- hi una mica de puré de poma.
Bonissims !!
Fotos: Pilar Malé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada