dimecres, 26 de març del 2014

Taller de Cuina

Ahir 25 de Març al taller de postres vam realitzar un postre molt bo. Us deixem la recepta perquè el probeu de fer a casa dir-vos que és un postre força calòric.

" Dolç de codonyat i formatge " 

Ingredients :  
  • 400 grs de formatge cremós
  • 1 /4 kg  de  Codonyat
  •  Farina 
  • 2 ous 
  • Pa ratllat
  • 3 pomes
  • Aigua .
  • Oli  d` Oliva
  • Sucre
  • Canyella

Preparació :

  • Tallar les pomes a trossos, posar-les  a  coure en una olla durant 15 minuts, amb una mica d ' aigua.. Afegir-hi una mica de Canyella i triturar-ho  tot.

  • A Part tallem el codonyat en làmines del mateix tamany  que el formatge. 

  • Anem montant " montaditos " de formmatge, codonyat i formatge. 

  • A  continuació  quant els tinguem fets passar-los per farina, ou batut i pa ratllat.

  • A continuació els fregim en una paella amb molt oli. Una vegada estiguin daurats, posar-los sobre paper absorbent i deixar - los refredar.

  • Per presentar-los col·locar els " Montaditos " en un plat i posar- hi una mica de puré de poma.

Bonissims !!




Text: Mariona Boldú
Fotos: Pilar Malé