És molt típic fer-los a casa, i sinó també es pot comprar a la pastisseria.
Us deixem la recepta i algunes fotografies del procès.
CHIACCHIERE
Ingredients:
- 300gr de farina
- 2 ous grans
- 1cullerada de sucre
- 130 ml d'essència de Ron
- 1 mica de sal
- sucre glass per decorar
- 1litre d`oli d`oliva
- En una taula per amassar, tirar-hi la farina,el sucre i una mica de sal. Fer un forat al centre i afegir els ous i l'essència de Ron. Amassar molt bé, fins obtenir una massa toba pero no empegalosa (si fa falta es pot afegir més aigua o més farina)
- Deixar reposar la massa, mitja hora.
- Tallar la massa i fer 6/8 boles casi iguals. Agafar una bola i amb la màquina de fer pasta allisar-ho fins que quedi molt llis. Posteriorment aquesta tira es talla en tires de 10/12cm de llarg i 5/7cm de ample.
- En una paella mitjana, hi possem l`oli, quan estigui calent, es van fregint les tires fins que agafin un color daurat. S'escorren molt bé amb paper de cuina.Un cop estan damunt del paper de cuina, esdecoren amb sucre glass per damunt.
Fotografies: Mariona Boldú i Pilar Malé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada