Els cuiners vam ser: El Sisco, la Pilar, la Mariona, el Manolo, la Gràcia, les voluntàries Susi i Ioana i la monitora Pilar.
Us deixem la recepta i les fotografies corresponents:
PUDING DE POMA I CARAMEL.
Ingredients:
- 1'5 kg de pomes acides
- 100 grs de sucre en pols
- 3 ous
- 1 mica de canyella en pols
- 15 gr mantega
- 4 cullerades soperes de Sucre en pols
- 2 cullerades soperes d' aigua
- Precalentar el Forn a 180º.00
- Posar les 4 cullerades soperes de sucre en pols i les 2 cullerades soperes d'aigua en una cassola petita i calentar fins que la barreja es transformi en caramel.
- Untar un motlle amb mantega, i tirar-hi el caramel i escampar-lo bé per tot el motlle.
- Pelar les pomes i partir-les en quatre trossos, després treure'n el cor i les llavors i tallar-les a làmines molt fines.
- Tirar les pomes en una cassola grossa, afegir-hi un vas d'aigua i deixar coure a foc viu, remenant de tant en tant, fins que les pomes es transformin en un puré.
- Tirar-hi els 100gr de sucre en pols i una mica de canyella. Barrejar-ho bé i deixar refredar.
- Trencar els 3 ous en un bol i batre ràpidament.
- Incorporar les pomes mentres anem remenant.
- Posar la barreja al motlle i coure al forn a 180º uns 45 minuts.
Fotografies realitzades per Mariona i Susi!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada