dimecres, 29 de febrer del 2012

Caminada Activa't

Dimarts dia 28 de febrer vam anar a Balaguer a fer una caminada amb el grup Activa't, aquest grup el formem tots els clubs socials, centre de dia i altres institucions de salut mental de Lleida. Ens trobem sempre una vegada cada mes o cada dos mesos i realitzem activitats d'esports, principalment caminades.

Ahir vam participar de la caminada la Pilar Ll., la Teresa, la Mariona  i la monitora Pilar.

Quan vam arribar a Balaguer varem anar a visitar el club social el Porxo de Balaguer, allí ens van ensenyar les instal·lacions i vam poder parlar amb alguns companys de Balaguer que ja coneixíem.
Després vam anar tots junts a l'estació d'autobusos de Balaguer, per trobar-nos amb la resta de gent que forma el grup "Activa't".

Vam començar a caminar pel costat del riu, i vam passar per camins plens d'arbres i urbanitzacions de Balaguer. l'Entorn era molt bonic i ens van explicar un munt de coses, com antics ponts per on passava el tren, l'aigua que baixava feia temps i vam veure un antic molí on ara hi surt un salt d'aigua.
Ens ho vam passar molt i molt bé i vam fer un total de 5km aproximadament!!!
Aquí us deixem algunes fotografies de la caminada.














I a la tarda com que no en teniem prou, vam anar a caminar a Sant Eloi, amb la Mariona, la PIlar i la Olga!!!
Ens estem tornant uns esportistes!!!
Us deixem una foto d'ahir a la tarda, tot i que us em de confesar un secret, vam pendre més el sol que caminar a la tarda.... :)