dimecres, 8 de febrer del 2012

Taller de cuina, Cake Salat!!!

El passat dimarts 7 de Febrer vam realitzar un cake de Pernil dolç i formatge.
Els cuiners vam sem: el Sisco, La Gràcia, La Pilar, L'Anton, el Manolo i la Mariona

Us deixem la recepta perquè la feu a casa.

CAKE DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE.

Ingredients: 
  • 200grs de Farina.
  • 200 grs de Pernil dolç
  • 100grs de Formatge Gruyere
  • 4 cullerades soperes de crema de llet.
  • 2 ous i un rovell.
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva.
  • Mig sobre de Llevadura.
  • Sal i pebre.
Preparació:
  • Precalentar el forn a 210º.
  • Tallar els 100 grs de formatge a daus.
  • Tallar el pernil a trossos petits.
  • Barrejar en un recipient als 200grs de farina y el 1/2 sobre de llevadura.
  • Tirar-hi una mica de sal i pebre.
  • Batre en un recipient els dos ous amb el rovell i les 4 cullerades soperes de crema de llet.
  • Afegir les 2 cullerades soperes d'oli.
  • Barrejar bé.
  • Tirar-hi sal i afegir-hi la farina i després barrejar.
  • Afegir el pernil dolç i el formatge.
  • Untar un motlle de cake amb mantega.
  • Tirar la massa al motlle.
  • Allisar la part superior amb una cullera.
  • Deixar coure al forn uns 40 minuts aproximadament.

Us deixem una foto del resultat!!! boníssim!!!