Els cuiners vam sem: el Sisco, La Gràcia, La Pilar, L'Anton, el Manolo i la Mariona
Us deixem la recepta perquè la feu a casa.
CAKE DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE.
Ingredients:
- 200grs de Farina.
- 200 grs de Pernil dolç
- 100grs de Formatge Gruyere
- 4 cullerades soperes de crema de llet.
- 2 ous i un rovell.
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva.
- Mig sobre de Llevadura.
- Sal i pebre.
- Precalentar el forn a 210º.
- Tallar els 100 grs de formatge a daus.
- Tallar el pernil a trossos petits.
- Barrejar en un recipient als 200grs de farina y el 1/2 sobre de llevadura.
- Tirar-hi una mica de sal i pebre.
- Batre en un recipient els dos ous amb el rovell i les 4 cullerades soperes de crema de llet.
- Afegir les 2 cullerades soperes d'oli.
- Barrejar bé.
- Tirar-hi sal i afegir-hi la farina i després barrejar.
- Afegir el pernil dolç i el formatge.
- Untar un motlle de cake amb mantega.
- Tirar la massa al motlle.
- Allisar la part superior amb una cullera.
- Deixar coure al forn uns 40 minuts aproximadament.
Us deixem una foto del resultat!!! boníssim!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada