Els cuiners vam ser, la Gràcia, la Pilar, la Mariona, el Francesc, el Manolo i l'Anton.
Us deixem la recepta i algunes fotografies, va quedar boníssim!!!
Pastís de Ceba i formatge.
Ingredients:
- 3 ous
- 80 g de formatge parmesà ratllat
- 3 cebes
- 200g de formatge gruyere
- 5 cl de llet
- Una miqueta de timó
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
- Sal i pebre.
- Pelar les cebes i picar-les finament.
- Calenta una cullerada sopera d'oli d'oliva en una paella.
- Fondre a foc lent les cebes, amb una mica de timó, han de quedar transparents.
- Precalentar el forn a 180º.
- Estirar la pasta sobre la superfície de treball, amb una mica de farina.
- Posar la pasta en un motlle per pastís.
- Punxar tota la pasta amb una forquilla.
- Posar en un recipient els 200g de formatge gruyere, els 80 g de parmesà, els 5cl de llet, els 3 ous i mesclar amb una forquilla.
- Tirar sal i pebre.
- Afegir les cebes fregides a la barreja, i mesclar-ho tot.
- Posar al fons de la pasta del pastís tota la barreja.
- Posar al forn durant uns 25 minuts, servir el pastís fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada