dimecres, 29 de febrer del 2012

Pastís de Ceba i Formatge

Dilluns 20 de Febrer vam realitzar un pastís de Ceba i Formatge.
Els cuiners vam ser, la Gràcia, la Pilar, la Mariona, el Francesc, el Manolo i l'Anton.

Us deixem la recepta i algunes fotografies, va quedar boníssim!!!

Pastís de Ceba i formatge.

Ingredients:
  • 3 ous
  • 80 g de formatge parmesà ratllat
  • 3 cebes
  • 200g de formatge gruyere
  • 5 cl de llet
  • Una miqueta de timó
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
  • Sal i pebre. 
Preparació:
  • Pelar les cebes i picar-les finament.
  • Calenta una cullerada sopera d'oli d'oliva en una paella.
  • Fondre a foc lent les cebes, amb una mica de timó, han de quedar transparents.
  • Precalentar el forn a 180º.
  • Estirar la pasta sobre la superfície de treball, amb una mica de farina.
  • Posar la pasta en un motlle per pastís.
  • Punxar tota la pasta amb una forquilla.
  • Posar en un recipient els 200g de formatge gruyere, els 80 g de parmesà, els 5cl de llet, els 3 ous i mesclar amb una forquilla.
  • Tirar sal i pebre.
  • Afegir les cebes fregides a la barreja, i mesclar-ho tot.
  • Posar al fons de la pasta del pastís tota la barreja.
  • Posar al forn durant uns 25 minuts, servir el pastís fred.