El passat dilluns 27 de Juny al Taller de Cuina vam realitzar "Empanadilles de Compota de Poma", hem de dir que és un dels millors postres que hem fet!!! estaven bonísimes i són molt fàcils de fer, si teniu gent a casa, no dubteu en elaborar-les, doncs quedareu molt bé amb els vostres convidats!!!!!
A continuació us deixem la recepta:
Empanadilles de compota de poma
Ingredients:
- Un paquet de massa de pasta de full fresca
- 450 g de pomes
- 60g de sucre
- 1 ou
- Peleu les pomes, treure'n les llavors i el cor i tallar-les a trossos petits.
- Coure-les a foc lent durant 15 o 20 minuts en una cassola amb els 60 g de sucre.
- Deixar refredar i obtindreu la Compota de Poma reserveu.
- Mentre estirar la massa i tallar rodones d'uns 13 cm de diàmetre
- Posar al mig d'aquestes rodones 2 cullerades de Compota de Poma.
- Plegar la pasta i tancar els extrems amb una forquilla.
- Pintar les empanadilles amb ou batut.
- Ja les podrem coure al forn a 210º durant 20 o 25 minuts
Mariona
1 comentari:
mmmmm... quina pinta!!!!!
el pròxim dia vinc a provar-les!!
;)
Publica un comentari a l'entrada