dimecres, 22 de juny del 2011

Pa de blat de moro

El dilluns dia 20 de Juny, érem el Manolo, la Pilar LL., la Pilar M., i la Mariona.

Ingredients per a un pa:

150 g de farina de blat de moro
150 g de farina de blat
10 cl de llet
20 cl de nata
2 ous
1/2 sobre de llevadura
1/2 cullerada de cafè de sal fina
1/2 cullerada sopera de sucre
20g de mantega fosa pel motlle

Preparació:
Precalentar el forn a 200 ºC.
Posar en un bol gran 150 g de farina de blat de moro i afegir 150g de farina de blat i el mig sobre de llevadura.
Afegir la cullerada sopera de sucre i la mitja cullerada de cafè de sal, barrejar bé.
Apart batre 2 ous amb una forquilla i després afegir els 20cl de nata i els 10cl de llet, barrejar tots els ingredients.
Buidar la barreja del altre bol de la farina i barrejar bé.
Untar el motlle amb la mantega i enfarinar-lo lleugerament.
Buidar la preparació al motlle i posar al forn durant 45 min i deixar-lo arrofredar 5 min abans de desmotllar.
Servir inmediatament tallat a llesques.












Mariona, Sisco i Miquel Àngel