Arròs amb verdures i bolets
Ingredients :
- 4 classes de bolets diferents.
- Pebrots: Verd i vermell
- Carxofa
- Espàrrecs
- Pastanaga
- Mongeta
- Tomàquet triturat Natural
- all i julivert
- Arròs
El·laboració:
- Rentem i tallem totes les verdures.
- En una paella amb una mica d'oli, sofregim la carxofa, la mongeta, la pastanaga, els espàrrecs, els pebrots i els xampinyons, quan estiguin al punt reservem.
- A la mateixa paella hi posem una mica més d'oli , sofregim els bolets, hi afegim l'all i el julivert trinxat, afegim el tomàquet, al cap d'una estona hi posarem totes les verdures i remenem.
- Cubrirem tot amb aigua tèbia i coretjim de sal.
- Quan hagi bullit fins que les verdures estiguin tendres, li posarem l'arròs , posarem una mica més d'aigua i que bulli fins que estigui al punt.
1 comentari:
Va sortir molt bo. Gracies a la cuinera.
Publica un comentari a l'entrada