Pollastre Agredolç am Pinya:
Ingredients ( per a 6 persones):
- 1 Kilo de pit de pollastre
- 2 rodanxes de pinya en almivar
- 1 got de suc de la pinya en almivar
- brou de pollastre
- 2 pebrots verds
- 2 pastanagues
- una ceba
- pebre negre
- oli de oliva
- vinagre de vi
- salsa de soja
- maizena
- salsa vinagreta: (Una cullera de Maizena, quatre culleres d'oli, 3 culleres de vinagre, una cullerada de salsa de soja)
Elavoració :
- Rentem i tallem el pollastre,
- Tallem el pebrot a quadrets
- Pelem i tallem la pastanaga
- Tallem la ceba a trossos.
- Colem el suc de la pinya i el posem en un got i reservem.
- Posem una cassola al foc amb un bon raig d'oli a escalfar, hi posem el pollastre i el rostim, li posarem sal i pebre. Quan estigui daurat li afegirem la pastanaga, el pebrot i la ceba i remenem uns 10 minuts.
- Afegirem el brou de pollastre i el suc de la Pinya, deixarem bullir fins que el suc quedi reduit a la meitat .
- Ara prepararem la vinagreta, una cullera gran de soja, 3 de vinagre, quatre d' oli, una de maizena, que ens farà lligar la salsa, ho remenem bé perque es desfaci bé la farina de blat de moro.
- Tallem 2 rodanxes de pinya a dauets .
- Quan el pollastre estigui cuit ja hi podem incorporar la vinagreta, deixem coure 5 minuts i retirem.
També vam realitzar Amanida mixta per acompanyar.
Amanida Mixta:
- Amanida mixta
- ceba
- olives
- tonyina
- ou dur
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada