divendres, 20 de març del 2015

S' ha acabat Bricopalau

El passat dimarts la monitora de l'activitat de Bricopalau, la Isa, ens va comentar que l'activitat de Bricopalau ja no la tornaríem a fer. De fet, ja fa uns quants dimarts que no ho estàvem fent i ens dedicàvem a pintar mandales, un exercici distret i significant.

L'activitat dels mandales està molt bé, ja que hi ha tot un llenguatge dins de l' espiritualitat de cadascú. Però, evidentment, no podem passar més dies fent el mateix, ja que podria acabar sent pesat per nosaltres i aquesta activitat ja la dominem. 

Així doncs, la Isa ens va dir que la nova activitat que ens tocaria seria l'activitat de l'organització i manteniment dels espais del Palau. Aquesta activitat consistirà en posar en ordre els espais del Palau i poder organitzar l'espai de la millor manera per a tothom, tant socis com monitors.

Dins de la idea d'aquesta activitat, també hi ha el tema de trobar una solució i tenir una cafetera nova, perquè dia a dia la gent que vulgui prendre cafè ho pugui fer sense problemes.Igualment també està pensat de tenir al mateix espai una màquina per les infusions.

Personalment penso que si fem aquesta activitat, poc a poc el Palau s'anirà posant en ordre i acabarà sent un espai perquè tots puguem gaudir-lo.