Ahir vam realitzar uns bunyols boníssim, us deixem la recepta per si us ve de gust fer-los.
BUNYOLS DE QUARESMA
Ingredients : (per a 4 persones )
- 2 ous
- 100 grs de farina
- 75 grs de mantega
- 125 grs de llet
- 1 mica de sal
- Essència de Taronja
- Oli de girasol
- Sucre llustre
- Un sobre de llevadura
Preparació :
- Posa en una cassola la llet amb la mantega i la sal.
- Quant comenci a bullir es retira del foc, i s'hi afegeix la farina t d'una sola vegada, afegir-hi l'essència de taronja i posar-ho de nou al foc. Remoure amb una cullera de fusta fins que es faci una bola compacta i seca. Apagar el foc i retirar la cassola.
- Deixar refredar uns minuts i ficar els ous d'un en un de tal manera que fins que no estigui integrat el primer no es fica el segon.
- Posa a calentar a foc mig abundant oli de gira sol en una paella
- Amb l'ajuda de 2 culleretes posar la pasta a la paella i s'aniran formant els bunyols, l'oli ha d'estar molt calent.
- Col·locar sobre un paper absorbent i quant estiguin freds arrebossar amb sucre.
Text: Mariona Boldú
Fotografies: Pilar Malé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada