Pastís de pastanaga i nous
Ingredients :
- 4 ous
- 320 ml d'oli vegetal
- 225 gr farina
- 10 grs de llevat
- 350 gr sucre canya
- polsim de sal
- 1 cullerada i mitja de canyella
- 400 gr pastanaga rallada
- 125 grs nous partides per la meitat
-Forn a 180º
- Barregem la farina tamisada + llevat i ho reservem
- Motlle silicona quadrat ( o preparar motllo per enfornar amb mantega, o paper de forn )
En un bol posem el sucre, l'oli, la canyella, sal , i els ous sencers i ho anem barrejant tot bé. Després anem afegint mica en mica la farina tamisada ( amb el llevat ja incorporat) i lligant - ho , fins que no es vegi res de blanc de la farina... Després hi afegim la pastanaga ratllada i continuem remenant.
Un cop estigui tot ben barrejat ens haurà quedat una pasta no molt seca i aquí es on afegim les nous, i continuem remenant...
Ho passem al motlle i a enfornar-ho fins que punxem i surti net...El temps?depèn del forn però no menys de 40 minuts.
Deixar reposar i desmotllar-ho.
Text: Mariona B i Pilar Ll.
Fotos: Pilar M
2 comentaris:
mmmmm, quina pinta!!!! Ja ho provaré a veure com emsurt.
mmmm quina pinta!!!! Ja ho provaré a veure si em surt tan bo coma a vosaltres
Publica un comentari a l'entrada