Era fàcil de fer i va quedar molt bona.
Aquí us deixem la recepta :
Plum cake de xocolata
Ingredients:
- 100 grs de farina de blat
- 100 grs de mantega tova +20grs per al motlle
- 100 grs de sucre glas
- 2 ous
- 80 grs de xocolata negra ( 70 % de cacau)
- 1c. sopera de cacau en pols
- 70 grs de coco ratllat
- 20 grs d'ametlla en pols
- una mica de llevadura quimica
Preparació:
- Preescalfar el forn a 210º
- Tallar la mantega a daus
- Ratllar els 80 grs de xocolata negra a un bol amb l' ajuda d' un ratllador.
- Posar a un recipient els 100 grs de mantega tallada a daus i els 100 grs de sucre glas.
- barreja fins obtindre una crema.
- Afegir un ou i després els 20 grs d' ametlla en pols mentres es barreja bé.
- Posar els 100grs de farina poc a poc; després afejir el segon ou sense dejar de remoure.
- Afegir la mica de llevadura química, la c. sopera de cacau en pols,els 70 grs de coco ratllat i els 80 grs de xocolata negra ratllada .
- Barrejar bé.
Cocció
- Posar la massa en un motlle previament engrassat i enfarinat.
- Baixar la temperatura del forn a 180º i posar -lo al forn durant 40 minuts.
- A la sortida del forn, esperar uns 10 minuts abans de desmotllar-lo. Deixar refredar.
Text: Pilar Ll. i Mariona B
Fotos: Pilar M.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada