dimecres, 20 de febrer del 2013

Taller de cuina

  • Quina recepta de cuina es va realitzar? 
Vermut, Raviolis, Amanida
  • Quin dia la varem realitzar ?
Dissabte 16 de Febrer
  • Qui va realitzar la recepta ?
El Miquel Àngel V, La Raquel G, L'Anna S, L'Anton G i la Mariona B,
  • Receptes:
D'entrants vam fer una petit vermut, amb escopinyes, musclos, Patates Xip, Olives, i una amanida amb Olives

Després vam realitzar:

Raviolis de Carn:

Ingredients:
  • Raviolis frescos
  • Carn picada
  • Formatge rallat
  • Tomàquet fregit
  • Ceba
  • Llet
  • Oli i Sal
Preparació:
  • Posem a bullir una olla, amb aigua, sal i oli, quan bulli hi tirem els raviolis, els deixem 5 minuts els escorrem i els passem per aigua freda.
  • En una olla i posem oli i la ceba tallada, la sofregim i tirem la carn picada, quan ja la tenim feta, hi tirem el tomàquet, el formatge amb pols i posem els Raviolis i tirem una mica de llet ho escalfem una mica.
Valoració: Molt i bo i ràpid de fer.