Pastís de Formatge amb base de Galeta
Els ingredients :
- Per la crosta de galeta
- 200 g de galetes Maria
- 120 g de mantega.
- Pel pastis de formatge
- 4 ous
- 6 cullerades de sucre morè
- 500 g de Philadelphia
- 4 iogurts
- 5 cullerades de farina de blat de moro( maicena )
- la pell d' una llimona ratllada .
- Per preparar la base de galeta ( que per cert és opcional,podeu fer el mateix pastís sense la base de galeta. En aquest cas recobriu el motlle amb una mica de mantega i espolvoreigeu-hi farina) pulveritzeu les galetes ( amb les mans, amb una mà de morter, el que tingueu a mà ) i barregeu - les amb la mantega fosa .Aixafeu la massa que us queda a la base del motlle. Si voleu fer també les parets segurament haureu de preparar una mica més de barreja ( depén de la mida del motlle, clar ) .Val a dir que és una mica difícil d'enganxar en vertical, així que si realment voleu tenir galetes per les parets nosaltres optariem per un motlle gran i poc fondo.
- Barregeu tots els ingredients pel pastís de formatge.
- Aboqueu la massa líquida al motlle on havieu posat les galetes amb mantega. Poseu-ho al forn preescalfat a foc baix, uns 180º
- Comenceu a coure el pastís.
- Deixeu el pastís al forn fins que estigui fet. Es torrarà una mica per dalt, però el senyal és quan en clavar un punxó aquest surt net.
Us deixem les fotografies de tot el procés.
Mariona i Pilar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada