Us animem a que el feu a casa, ja que es molt bo i es ideal per berenar, esmorzar i emportar-te'l si has d'anar d'excursió.
Cake de parmesà i verdures
Ingredients:
- 1 pastanaga
- 4 ous
- 150 g d'espinacs frescos
- 125g de mantega
- 250 g de farina
- 1/2 sobre de llevat en pols
- Sal i Pebre
- 1 dl de nata líquida
- 4 cullerades de formatge parmesà rallat
- una mica de julivert
- 2 cullerades d'oli d'oliva
Elaboració:
- Rentem bé els espinacs amb aigua freda, els assequem i els trosegem.
- Pelem la pastanaga tallan-la a rodanxes. Rentem el julivert, l' assequem i el tallem finet.
- En una paella amb 2 cullerades d'oli coiem a foc suau la pastanaga. Salpebrem i ho reservem.
- Mentres anem coient els espinacs en una olla amb aigua salada durant 5 minuts. Escorrem bé.
- En un vol batem la mantega una mica tova amb el batedor i afegim els ous un a un. Barregem la farina, el llevat i barregem amb els ous i la mantega fins tenir una massa homogenia.
- Afegim nata, les verdures, el formatge parmesa i el julivert picat barregem bé.
- Anem precalentant el forn a 160ºC.
- Forrem un motlle de plum cake amb paper vegetal pintat amb mantega i hi tirem la massa.
- Ho posem al forn a 160ºC uns 50 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada