Ahir dia 26 d'abril de 2016 al taller de cuina vam realitzar una amanida, pizza quatre estacions i de postres iogurts. Els assistents van ser: Olga M., Anton G., Mariona B., Ester C., Agustí V. i Pilar Ll.
AMANIDA
Es talla l'enciam a bocins petits, es pela la pastanaga i es trenca a bocins petits, es talla la tomata , que en aquest cas al ser petita, només es talla per la meitat, es posa olives i 1 espàrrec per persona, una mica dels daus de pebrot que havíem preparat prèviament per fer la pizza.
Es va preparar a parts aproximades al plat de cadascú.
PIZZA QUATRE ESTACIONS
Ingredients:
- Massa de pizza
- Daus de gall d'indi
- Formatge ratllat
- Bacó a tires
- Xampinyons
- Pebrot
- Tomàquet fregit de pot.
Elaboració:
- Estirem la massa de la pizza i la "curronem" per a fer-la més fina.
- Posem el tomàquet a sobre la massa.
- A continuació, hi posem la resta d'ingredients: daus de gall d'indi, bacó tallat a tiretes i els xampis i el pebrot cuit previament.
- Per últim, afegim per sobre el formatge ratllat.
- Ho courem al forn vigilant que no es cremi.
1 iogurt de cadascú.
Es va poder escollir : de maduixa i de fruites del bosc.
I ......... BON PROFIT !!!!
L'Agustí després d'haver parat taula |
La Mariona tallant el pebrot |
Mentre la Pilar i l'Olga cuinen la Mariona i l'Anton observen |
Les cuineres fent feina |
foto de família...hi ha algú que va per feina |
La Llobe preparant l'amanida |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada