dimecres, 6 d’abril del 2016

faves a la Catalana

Ahir al Curset de cuina varem preparar una recepta molt bona, us la deixem per que la pugueu fer a casa.


 

 Ingredients:    ( 4 persones )

  • 4 kg de faves
  • 2 cebes tendres 
  • 1 menat d'alls tendres 
  •  4 talls de cansalada 
  •  1 botifarra negra 
  •  1/2 litre de vi blanc
  •  Llorer, fulles de menta, pebre vermell, oli i sal.

Elaboració:

Posem una cassola al foc.
Hi posem oli i sofregim la cansalada que em tallat abans.
Quant estigui daurada li posem la ceba i l'all tallat, remenem constantment per que no es cremi, li posem el llorer, el pebre vermell i ja li  podem afegir les faves, introduïm el vi i deixem bullir una estona, afegim aigua i la botifarra negra i deixarem bullir fins que es consumeixi 3 parts de l' aigua.
Quan les faves estiguin tendres ja les podem retirar i ja estarà la recepta.