CUS-CUS DE CARN
Ingredients :
- Cus-cus
- vedella o Porc o Pollastre per fer estofat
- Caldo de Carn ( Bric )
- Cigrons de verdures
- Carabassa
- Carbassó
- Ceba
- Pebrot
- porro
- tomàquet
- patata
- Pastanaga
- julibert
- l'All
- vi
- Herbes Marroquines (pot )
Elaboració
- Pelar i Tallar les Verdures amb trossos una mica grans, posem al foc una cassola amb el Brou o Caldo posem les verdures la Carabassa, el carabassó, la pastanaga i la patata deixem bullir fins que estigui tendre.
- Posem una altre caso al foc amb una mica d`Oli posem la carn tallada i rostim anem remenant perquè no s'enganxi quan estiguin fet retirem de la cassola i aprofitem el mateix oli per fer el sofregit
- Posem primer el pebrot i remenem una estona després i posem la ceba i el porro continuem remenant perquè no s'enganxi per ultim i posem el tomàquet quan estigui fet posem la carn una mica de Vi les Herves Marroquines i el caldo de les Verdures i el Brou o deixarem bullir fins que estigui la car tendra
Per fer el Cus- cus
Posem a Bullir mig litre d' aigua amb una mica d'oli quan estigui bullin parem el foc. Posem mitg Kilo de Cus-cus remenem i deixem reposar fins que absorbeixi l'aigua. Per ultim posem mantega i remenem sense grumolls remenem fins que el cus-cus quedi suelto sense grumolls.
A l'hora de servir posarem primer al plat el Cus-cus les verdures els cigrons i la
carn
1 comentari:
El plat de cus-cus amb carn i verdures és un plat que vam el·laborar fa uns dies.
Va esser un plat, una mica especial ja que vam menjar cus-cus que és un menjar marroquí que es força bo, barrejat amb bocins de verdures patates i pastanagues entre altres i també bocins de carn i es fica el curri .
És fica el curri pel damunt.
Es força bo.
Jo personalment el curri no l´havia tastat mai.
Publica un comentari a l'entrada