Amanida Variada
Ingredients :
- 1 Enciam
- Tomàquets cherry
- 1 pot d'olives variades.
- oli vinagre i sal
- Rentem i tallem l' enciam
- Rentem i tallem els tomàquets per la meitat
- Escarrem les olives
- Posem tots els ingredients en un vol, els barregem i ho amanim al nostre gust .
Macarrons a la Bolonyes (per 6 persones)
Ingredients:
- 750 grs de carn picada
- 2 pastanagues grans
- 1 ceba grans
- 1 got d'aigua
- 1 kg de tomàquet natural
- 1 branca d'api
- oli d'oliva
- Pebre i Sal
- 2 fulles de llorer
- 600 gr de pasta
Preparació :
- Rentem i tallem ben picat les pastanagues, la ceba i l'api.
- A part piquem el tomàquet a trossos petits.
- Posem una paella al foc amb oli d'oliva, i fregim la pastanaga
- Al cap d'una estona hi afegim la ceba, l'api i el llorer.
- Quan estigui fet i afegirem la carn picada i el pebre negre , ho deixarem coure 5 minuts i anirem remenant. Hi afegim el tomàquet i ho tapem una estona deixant que faci " xup - xup "
- Sin quan ho destapem veiem que queda molt espès hi afegim un got d`aigua.
- A part posem aigua a bullir en una olla, quan arrenqui el bull hi afegim la pasta, i la deixem bullir uns 8 minuts.
- Quan estigui bullida l'escorrem i la barregem amb la Salsa
- Si volem ho podem acompanyar de formatge ratllat.
1 comentari:
Quina pinta!! Nyam nyam!!!
Publica un comentari a l'entrada