Ahir com cada dimarts, a la Cúpula vàrem fer unes postres molt bones amb mel.
A continuació en podeu llegir la recepta, no és molt complicat de fer, si el voleu provar a casa, és ideal per diumenges i festius.
Pa amb Mel
Ingredients:
- 1 ou
- ratlladura de 1/2 llimona
- 50 gr. de sucre
- 360 gr. de farina
- 1/4 de sal
- 4 cullerades de llevat
- 1/2 tassa de llet tèbia
- 1/2 tassa de mel
- 100gr de mantega
Preparació:
- Col·locar la mantega en un bol mitjà, batre amb el sucre fins aconseguir una barreja cremosa.
- Afegir després la ratlladura de llimona i l'ou, continuar barrejant fins que els ingredients s'incorporin per complet.
- Barrejar la farina la sal i el llevat.
- Afegir aquesta barreja a la preparació anterior i remoure.
- Incorporar la mel i la llet.Continuar remenant amb un batedor manual fins aconseguir una preparació sense grumolls amb els ingredients ben unificats.
- Posar la barreja en un motlle, prèviament l'haurem sucat amb mantega perquè no s'enganxi.
- Cuina amb uns 50 minuts en un forn a 180º C.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada