dimecres, 21 de gener del 2015

Delícies de pa amb mel

Ahir com cada dimarts, a la Cúpula vàrem fer unes postres molt bones amb mel. 
A continuació en podeu llegir la recepta, no és molt complicat de fer, si el voleu provar a casa, és ideal per diumenges i festius.

Pa amb Mel 

Ingredients:

  • 1 ou
  • ratlladura de 1/2 llimona
  • 50 gr. de sucre
  • 360 gr. de farina
  • 1/4 de sal
  • 4 cullerades de llevat
  • 1/2 tassa de llet tèbia  
  • 1/2 tassa de mel 
  • 100gr de mantega


Preparació:


  • Col·locar la mantega en un bol mitjà, batre amb el sucre fins aconseguir una barreja cremosa.
  • Afegir després la ratlladura de llimona i l'ou, continuar barrejant fins que els ingredients s'incorporin per complet.
  • Barrejar la farina la sal i el llevat. 
  • Afegir aquesta barreja a la preparació anterior i remoure.
  • Incorporar la mel i la llet.Continuar remenant amb un batedor manual fins aconseguir una preparació sense grumolls amb els ingredients ben unificats. 
  • Posar la barreja en un motlle, prèviament l'haurem sucat amb mantega perquè no s'enganxi.
  • Cuina amb uns 50 minuts en un forn  a 180º C.