dimecres, 26 de febrer del 2014

Postre de Romania "Poale în Brâu"


Ahir al taller de cuina, va venir en Dragos, que és de Romania i amic de l'Associació.

Ens va fer un postre que és diu "Poale în Brâu" típic de Rumania i que es fa per celebrar els sants.
Ús deixem la recepta i algunes fotos per si ho voleu probar a casa.

Des d'aquí volem agrair al Dragos la seva visita!!!


"Poale în Brâu"

Ingredients:
  • Un sobre de llevadura
  • Una cullerada d'oli d'oliva
  • Una mica de sucre
  • 500 gr de Farina
  • 250 gr de Formatge fresc.
  • 3 ous
  • Sal
  • una mica d'aigua
Preparació:
  • Posar 500 gr de farina en un bol, juntament amb un ou, una mica d'aigua, una mica de sal i oli d'oliva, a continuació amasar.




  • A continuació estirar la massa, ben fina


  • A part fer una barreja de formatge fresc, amb dos ous i sucre.

  • Posar el resultat de la barreja de formatge fresc, ous i sucre sobre quadrats de la massa de 20x20cm i tancar-los com si fossin sobres.




  • Posar al forn 20' a 180º









moltes gràcies Dragos!!!