dimecres, 2 d’octubre del 2013

Taller de Postres: FLAM

Ahir dimarts, vam tornar a començar el taller de cuina de postres, el realitzarem cada dimarts de 17'00h fins les 19'30h.

El funcionament del taller és el de sempre, a les 17'00h ens trobem a airecel, entre tots decidim la recepta que volem fer, anem a comprar, fem la recepta i després berenem.

Ahir ens vam decantar per a fer un flam. Aquí us deixem la recepta.

FLAM DE VAINILLA

Ingredients:
  • 40 cl de llet sencera
  • 1 litre de llet desnatada
  • 4 ous
  • 1 cullerada de vainilla en pols
  • 150 gr de sucre en pols
  • 1 cullerada de sucre moreno
  • 2 cullerades soperes d'aigua

Preparació:
  • Escalfar el forn a 180º
  • Afegir 2/3 d'aigua en un plat fondo i posar-ho al forn
  • En un recipient a part, barrejar la llet, els 4 ous i barrejar-ho tot.
  • Afegir-hi la vainilla, els 50gr de sucre en pols i barrejar.
  • A part en una cassola, afegir els 100gr de sucre en pols, la cullerada de sucre moreno i les dos cullerades soperes de aigua. Després deixar coure fins que agafi color.
  • Posar el caramel al fons del motlle i girar bé per repartir-ho
  • Afegir la barreja al motlle.
  • Posar al forn 30 minuts o més, fins que estigui cuit.
  • Deixar-ho reposar a la nevera tota una nit. 
Preparant els ingredients per al flam
L'Anton G.
Aquesta setmana ha vingut el voluntàri d'Almenania l'Stefhan estarà uns dies amb nosaltres.Benvingut!!
El Paco M.
No tenim massa clar com sortirà...
Tot preparat
Moments de preparació
Com més mans millor
Preparant el caramel


L'Anton és el rei de la massa sempre