dimecres, 2 d’octubre del 2013

Darrer Taller de Cuina dels dissabtes

  • Quina recepta de cuina és va realitzar el Dissabte passat a Airecel ?
Raviolis amb salsa de tomata i Costelles de Corder amb Xampinyons
  • Quin dia la varem realitzar ?
 Dissabte 28 de Setembre de 2013
  • Qui va realitzar la recepta ?
 L' Anton G, la Pilar Ll, Anna S, Mariona B i Xavier M.
  •  La recepta va costar de fer o era fàcil  ? 
Era fàcil

  • Receptes:
Raviolis amb Salsa de Tomàquet i formatge ratllat

Ingredients: 
  • Raviolis frescos 
  • 1 pot de salsa de tomata
  • 1 paquet de formatge rrallat
  • oli i Sal.

Preparació :
  • En un olla, posar-hi aigua oli i la sal, esperar que arrenqui al bull i posar els Raviolis.
  • Retirar els raviolis als 5 minuts. 
  • En una paella posar-hi oli i fregir la tomata. 
  • Afegir-hi la pasta escorreguda i el formatge ratllat.

Costelles de Corder amb Xampinyons 

Ingredients:
  • Costelles de Corder
  • 2 Pots de Xampinyons 
  • Oli 
  • Sal 

Preparació : 
  • Calentar la Planxa, ficar una mica d'Oli a la Planxa, Salar les Costelles i posar-les a la
 Planxa amb un cassó, ficar-hi Oli i posa els xampinyons.

Postres: Iogurt de maduixa

Valoració: Tot molt bo