dimecres, 26 de juny del 2013

Taller de Cuina

  • Quina recepta de Cuina es va realitzar Dissabte a Airecel?
 Esparrecs amb pernil dolç i empedrat de llenties.
  • Quin dia la varem realitzar?
 Dissabte 22 de Juny de 2013
  • Qui va realitzar la recepta?
 La Pilar, el Ton, l'Anna i la Mariona B.
  • La recepta va costar de fer o era fàcil? 
Era fàcila de fer 
  • Va quedar bona? 
Si
  • Receptes realitzades:

Espàrrecs amb pernil dolç i Maionesa

Ingredients:  
  • 2 pots d'Esparrecs 
  • 2 paquets de pernil dolç
  • Una mica de Maionesa
Preparació:  
  • Enrotllar cada Espàrrec amb un Tall de pernil dolç
  •  Posar Maionesa al gust

Empedrat de llenties:

Ingredients: 
  • 2 Pots de llenties 
  • 1 pot d'Olives verdes farcides
  • 1 pot de panís
  • 1 pot d'anxoves
  • 2 bosses d'amanida quatre estacions
  • 1 pebrot vermell 
  • 4 tomates d'amanida
  • 1 ceba

Preparació:  

  • Escorrem les llenties, s'hi passa una mica d'aigua.
  • Es talla a daus el pebrot, i la ceba es posen tots els ingredients i es barreja tot ben bé i s'afegeix  la Sal, l'Oli i el Vinagre.
  • Es barreja tot molt bé, es deixa una estona a la nevera i ja es pot menjar.
Postre: Coca de Crema de Sant Joan, Trufes i un flam.

Valoració : 
  • "Sabroso"
  • Molt bo 
  • Llenties una mica dures 
  • Abundant.