dimecres, 19 de juny del 2013

Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina es va realitzar el Dissabte a Airecel ?
Risotto de Bolets i Hamburguesa de verdures i formatge.
  • Quin dia la  varem realitzar ?
Dissabte 15-6-2013

  • Qui va realitzar la recepta ?
Ton G, Pilar M i Mariona B.
  • La  recepta va costar de fer o era fàcil ?
Era  fàcil de fer
  • Va quedar bona ?
Si
  • Receptes:
Risotto de Bolets:

Ingredients:
  • 1 litre de Caldo 
  • 350 grs de Xampinyons
  • 300 grs de Arròs
  • 1 ceba 
  • 1 cullerada d'all picat
  • 75 grs de mantega 
  • Oli de Oliva  
  • 75 grs de formatge rrallat 
  • Sal 
  • julivert 
Preparació:  
  • Tallar la ceba i fregirla amb mantega i all fins que es dori, afegir-hi els Xampinyons i coure finsque treguin l'aigua.
  • Afejir-hi l'arròs i el brou fins que cobreixi l'arròs. 
  • Deixar-ho coure fins que l'arròs estigui al "dente", tapar-ho i treure del foc, afegir una cullerada de mantega i també formatge rallat i julivert .
Hamburguesa de formatge i verdures:

Ingredients: 
  • 1 una mica d'oli 
  • Hamburgueses.
Preparació:  
  •  Calentar la Planxa amb una mica d'oli posar les hamburgueses i coure fins que estiguin al gust.
Postres:  Gelat de Xocolata

Valoració:
Mariona B., Molt bo
Ton G., Origina
Pilar M., Bonísim, he après a fer risotto.