dimecres, 15 de maig del 2013

Taller de cuina

  • Quina recepta de Cuina és va realitzar el dissabte a Airecel ?
Macarrons amb tomàquet, Calamars a la romana i patates xips i una mica de pica pica.
  • Qui va realitzar la recepta ?
Ton G, Mariona B i la Pilar M.
  • La Recepta va costar de fer o era fàcil ?
Era fàcil de fer.

  • Va quedar bona ?
Si molt.

  • Receptes:
 Macarrons de Festa Major.

Ingredients:

  • 1 paquet de Macarrons de 250 grs
  • 1 pot de Tomaquet 
  • 1 paquet de Carn picada 
  • Oli 
  • Formatge rallat

Preparació : 
  • Bullir l'aigua i afegir-hi la Pasta amb una mica de sal .
  • En una paella  fregim la Carn picada i quan estigui li afegim el pot de Tomàquet. Deixem que faci "xup-xup" fins que la tomata estigui ben fregida.
  • Colem la pasta i hi barrejem el Sofregit amb la pasta.
  • Si afegeix formatge al gust.
2 Plat: Calamars a la Romana 

Ingredients:
  • Una bossa de Calamars 
  • Oli 
  • Maionesa 
  • Patates Xips

Preparació:
  • Es posa oli en una paella i quan estigui calent es fregeixen els calamars.
  • Es deixen amb paper absorven per treure L`excés d'oli, s'acompanyen amb maionesa i patates Xips al gust.
Postres: Copa de xocolata i nata

Valoració: 
  • De tan bo que ho em trobat no em deixat res al plat.
  • Molt bo i fàcil de fer.
  • Bo i un bon tip!!