dimecres, 10 d’abril del 2013

Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina és va realitzar el dissabte a Airecel?
 Pesols amb pernil dolç, Llom a la planxa amb Xampinyons
  • Quin dia la varem realitzar ?
Dissabte dia 6 d'abril de 2013
  • Qui va realitzar la recepta?
Ton G, Xavier M, Pilar Ll, Mariona B, i Anna S.
  •  Va quedar bona?
Si molt.

  • Receptes de Cuina:
Pesols amb pernil:
Ingredients: 
  • 1 kilo de pesols 
  • 2 safates de pernil dolç
  • Una Ceba

Preparació :  
  • fer bullir els pesols amb una mica de sal i Oli.
  • A continuació tallar el pernil dolç a quadradrets
  • Tallar la ceba.
  •  Colar els pesols i ficar-los amb aigua freda.
  •  Fer el sofregit de la ceba en una paella, se li afegeix el pernil dolç se li barrejen els pesols es remena tot quatre minuts i ja està llest.

Llom a la planxa amb xampinyons:

Ingredients :  
  • 1 safata de llom.
  • 2 pots de xampinyons
  • 1 all 

Preparació :  
  • Escalfar una planxa i posar-hi el llom, previament salat.
  • Agafar el pot de xampinyons i escorrer l'aigua, fregir-los amb una paella amb l'all talladet.

Valoració :
  • Ton G: Econòmic i saludable
  • Xavier M: Em preparat massa quantitat de pesols.
  • Pilar Ll:  Molt gustós.
  • Anna S: Fàcil de Preparar 
  • Mariona B: Un menú elegit per la Mariona.