dimecres, 17 d’abril del 2013

Caminada a Vilagrassa

El passat dimarts dia 9 d'Abril, el grupet que realitzem Caminades, vam decidir d'agafar tot un dia, per anar a fer una caminada més llarga, el destí va ser Vilagrassa.

Tot i que feia vent, ens va fer molt sol i un dia força agradable.
A els 9'30h del matí ens vam trobar a la porta de ca n'Aliex i vam agafar un camí, que va per sota el Parc de Sant Eloi, d'allí vam anar a creuar el pont que passa l'autovía per sota i vam anar seguint fins a trobar uns pals indicadors, un de color blau què és el del camí de Sant Jaume, i l'altre de color verd on marcava direcció Vilagrassa; al cap d'uns cinc minuts vam parar una estoneta en un prat a veure aigua i a fer jugar la Rita, tot tirant-li pedres, el Manolo va aprofitar per fer-nos quatre fotos.

Vam continuar la ruta, seguint els pals indicadors de color verd, vam poder veure camps verds d'ordi, i molt timó florit a les voreres del camí.
També ens vam trobar el Juan Ocaña, que ens esperava amb la bicicleta, ja que ell es va afegir més tard.
Al cap d'una estoneta vam deixar el camí de Sant Jaume i ja vam veure Vilagrassa al fons, vam tornar a creuar un altre pont de l'autovia, i vam quedar ben perfumats, ja que vam passar prop d'una granja de porcs.
També vam estar cantant una estona, ens vam recordar del Julio Iglesias i aquella cançó que feia "Ei...no vays presumiendo..." i de l'Enrique y Anna amb la cançó "Amigo Felix", realment va ser la banda sonora del dia, ja que l'Olga i la Mariona, no van parar de cantar!!

Vam arribar a Vilagrassa a les 12'30h i ens vam quedar en un parc a agafar forces i a dinar, per allà les 14'30h, vam continuar la ruta, vam creuar la carretera i vam anar seguint un camí on hi havia una hipíca i una granja. Després vam tornar a creuar una carretera i vam anar parant i caminant fins arribar al camí que fem algún dimarts que fa una volta i acaba just a la rotonda del Taller Alba.

Vam fer 12 Km!!! vam acabar cansats però ens ho vam passar molt i molt bé!!! aquí us deixem els videos musicals, de les cançons que no vam parar de cantar i algunes fotos fetes pel Manolo R.

Un gran dia, que el mes vinent repetirem, però cap a Verdú!!!


Els valents d'aquell dia van ser: La Pilar Ll, l'Olga M., La Mariona B, el Juan O, el Toni A, el Manolo R, el Ricard, la Pilar M i la Rita esclà!!