dimecres, 16 de gener del 2013

Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina és va realitzar Dissabte a Airecel ?
 Sopa de Porros, empanadilles i iogurt de fruites
  •  Quin dia la varen realitzar ? 
  Dissabte 12 de Gener
  • Qui va realitzar la recepta ? 
La Gràcia Canet, la Mariona Boldú i la Pilar Malé
  • A continuació us deixem la Recepta:
Crema de Porros (per a tres persones)
   
Ingredients:

  • 3 Patates 
  • 3 Porros 
  • 2 " Quesitos "
  •  Mantega 
  • Aigua 
  • Sal
Preparació:

  • Tallem les patates a daus.
  • Netejar els porros i tallar-los a làmines.
  • Posar la mantega en una olla  al foc, i tirar-hi els porros. Deixem que es facin una mica i a continuació i tirem  les patates.
  • Deixem que es faci tot i hi tirem una mica de Sal i aigua fins cobrir tots els ingredients.
  • Deixem bullir fins que estigui feta la patata.
  • Retirem del foc i afegim els dos "quesitos" i ho pasem pel "Turmix", Rectifiquem de Sal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Empanadilles de Tonyina:

Ingredients :

  • 1 paquet d'empanadilles congelades
  • Oli 
Preparació:
  • Posar en una paella, oli abundant, deixar que s`escalfi i acte seguit tirar-hi les, empanadilles i deixar- les coure.
  • Posar paper absorvent en un plat i deixar reposar les empanadilles perquè deixi anar una mica l'oli.
Postres :
  • Iogurt de fruites del bosc.
     
Valoració  Ha sigut una recepta sencilla i nutritiva. ha quedat molt bo, tot i que les empanadilles
                les voliam fer al forn i no ha pogut ser.