dimecres, 10 d’octubre del 2012

Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Sabadell

El passat dissabte 6 d' Octubre, vam anar a Sabadell en Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental. Com cada any Fecafamm organitza un dia ple d'activitats i d'un gran dinar, per commemorar aquest dia. Aquest any va tocar a Sabadell.

I varem anar amb Autobús, gent de tots els serveis de Salut Mental de l'Associació Alba i gent de l'Associació de Familiars Ondara-Sió.
Vam anar un bon grup de gent, nosaltres erem: La Pilar D, La MºAngels A, el Paco M, la Carme R, L'Eva R, el Josep B, el Jordi C, La Mariona B, el Miquel Àngel, La Raquel G i la Pilar M.

Només arribar a Sabadell vam anar cap a la plaça de l'Ajuntament on hi havia gegants,un grup de grallers i ball de bastons, acte seguit van començar els parlaments.
Com cada any va llegir el Manifest una persona famosa, aquest any li va tocar al Miquel Calçada, el conegut "Mikimoto", ens vam voler fer una fotografía amb ell, però sen's va escapar, hi va anar de cinc minuts.

Després dels parlaments, una gran rua de gent, acompanyats d'un grup de grallers i tambors, vam anar caminant per al centre de Sabadell per fer cap a l'hotel on es feia el dinar.

Vam dinar com a reis, canalons, pollastre amb suc i un gelat de vainilla amb xocolata i cafè!
Després un grup de Jazz va tocar per tots nosaltres.

Cap allà les 17'00h de la tarda vam tornar a pujar a l'autobús per marxar cap a Cervera i Tàrrega.

Quina gran dia vam passar!!!!