El passat dilluns 16 de Gener, vam fer Taller de cuina! Aquesta setmana tocava pizza, com que ja no sabem que fer perquè hem fet un munt de receptes, ara ens agrada repetir les que van tenir més èxit!!!!
Els cuiners vam ser: El Manolo, La Pilar Ll, la Mariona i la Pilar M.
La recepta es ben fàcil, ja que la massa la vam comprar feta!!!
Pizza d'Airecel
Ingredients:
- Massa de pizza fresca.
- Tomàquet fregit
- Olives
- Tonyina
- Bacon
- Orenga
- Formatge Ratllat
- Una mica d'oli d'oliva
- Estirem la massa de pizza preparada i la cobrim de tomàquet fregit, que quedi tota la base ben plena de tomàquet.
- Hi tirem l'orenga uniformement.
- Tallem les olives per la meitat i les ditribuim per la massa.
- Tallem el bacon a tires i els distribuim per la massa.
- Escampem també la tonyina.
- Hi afegim finalment el formatge ratllat.
- Folrem una plata de forn amb paper especial i l'untem una mica d'oli perquè no s'enganxi la pizza.
- Ho posem al forn durant 15 minuts a 200º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada