Us deixem la recepta que hem seguit i alguna foto de la preparació.
Panellets de Pinyons i d'Ametlla:
Ingredients:
- 250 grs d'atmelles crues rallades
- 250 grs de Sucre
- 250 grs de patates
- 75 grs de Pinyons
- 1 llimona
- 1 ou
Bulliu les patates amb la pell i tot, peleu-les, feu-ne un puré sec i dexeu-lo refredar completament.
Afegiu-hi, després, el sucre, les ametlles i raspadures de llimona. Barregeu bé els 3 ingredients, primer amb una forquilla, després amb una espàtula de fusta, i aixafeu la barreja, sense remenar-la, fins que quedi unida; si la treballéssiu massa, s'estovaria i us costaria més de formar i preparar els panellets; feu-los d'aquesta manera:
De pinyons: Agafeu trossets de pasta i feu-ne boletets petites; passeu-les per ou i cobriu-les amb pinyons. Aneu col·locant els panellets en una plata de forn, i pinteu-los amb rovell d'ou.
D'Ametlles: Feu unes barretes petites amb una mica de pasta, passeu-ne només la part de sobre per clara d'ou, i arrebosseu aquesta part amb ametlles trinxades. Aneu col·locant els panellets en una plata de forn.
S'han de posar al forn a 200º de 15 a 25 minuts!!!
Mariona i Miquel Àngel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada