dimecres, 26 d’octubre del 2011

dia mundial de la Salut mental - Solsona

La nostra companya Carme R. de Cervera, ens ha fet arribar aquesta carta, on explica com va anar la celebració del dia mundial de la salut mental a Solsona, ens ha fet molta il·lusió i per aquesta raó la volíem penjar perquè tothom la pugui llegir. Moltes gràcies Carme!!!

"Avui dia 8 d'octubre del 2011 hem celebrat el dia mundial de la salut mental a Solsona.

des de que vam pujar a l'autocar tot va ser molt bonic, després de tenir una setmana complicada i amb molts nervis ens mereixíem un dia de relax.

Com anava dient, vam arribar a Solsona, on ens esperaven els famosos trabucaires, ja preparats per tirar els seus trabucs.

Anaven arribant autocars, bastants, i molta gent. Ens vam reunir una mica i ens van dir que pugéssim unes costes i vam arribar a una plaça on repartien coca. A continuació,van arribar els gegants i ens van fer pujar una mica més amunt; i semblava que no arribàvem mai . Hi havia uns carres molt estrets, fins que vam arribar a una plaça, mentre una banda de música amenitzava l'ambient. A continuació, ens vam seure en unes cadires on es van fer uns parlaments: l'alcalde de Solsona,algú de la diputació i un peix gros de la Generalitat.



Ah! Se m'oblidava un periodista de Tv3, un tal Xavi Coral,que surt tots els dies al tele notícies.
Desprès de parlar molta estona, ens van dur a un pavelló, esportiu,on ens van servir un dinar.


Érem molts, diuen que unes 900 persones. I per acabar, un gran ball amb música dels anys 60 i 70, i la gent ballava molt; és a dir, un gran dia, des d'aquestes paraules felicito a tota aquesta gent que va participar
 perquè tinguéssim un gran dia en el que se celebrava el dia Mundial de la Salut Mental."

Carme Roig.