Us deixem la recepta per si ho voleu probar a casa, queden molt bones!!!!
Torrades de Sta. Teresa
Ingredients
Llesques de pa sec
1/2 l de llet
3 ous
200g de farina
Sucre
Oli
Elaboració
Deixeu en remull les llesques de pa amb llet. Després bateu els ous i suqueu-hi les llesques.
Enfarineu-les i poseu-les a la paella quan l'oli sigui ben calent.
Fregiu-les pels dos costats fins que estiguin daurades.
Retireu-les i deixeu-les en una safata amb paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
Podeu acompanyar-les amb ametlles garapinyades o sucre.
Us deixem unes quantes fotos perquè us entri molta goleta....
fotos realitzades per Mariona Boldú i Pilar Malé
2 comentaris:
Aquest cap de setmana les faig per al meu fill, l'encanten!!!!Gracies per la recepta!
Moltes gràcies Mayte!!!!!
La veritat es que van sortir moooolt bones, però per fer-les de tant en tant e??? que porten un munt de calories, jejejejej
Esperem que et surtin molt bé i que el teu fill les gaudeixi!!!!
Gràcies pel teu comentari
Publica un comentari a l'entrada