dimecres, 8 de juny del 2016

Taller de cuina

GAZPATXO ANDALUÇ

INGREDIENTS.

6 tomates maduros
1 pimiento verde
1 ajo
1 pepino
2 rebanadas  grandes de pan
Aceite,vinagre,sal i pimienta

ELABORACIÓ.
Tallem el pebrot i la ceba,rentem els tomaquets, pelem la cogombra i l´all.
En un bol posem  el pa amb aigua perque s´estobi, quan estigui tendre introduim
la ceba, el pebrot, l´all, la cogombra i el tomaquet,li posem oli, sal, vinagre i una mica de pebre i triturem amb el turmix fins que estigui ben finet.

RABIOLIS DE TOMAQUET FARCITS DE CARABASSA.

INGREDIENTS.

400g de carabassa
formatge parmesano
300g de farina
4 ous
200ml de vi blanc
3 cullerades de concentrat de tomaquet
200ml de nata
romani i farigola
oli, sal i pebre

ELABORACIÓ 

Vam fer una massa amb farina i ou.
Amb una cullera o remenem i quan queda una massa  amb  un curro es va allargant la massa.
També  amb una paella anem fregint  tot junt les carabasses , formatge parmesano,la farina, ous ,una mica  de vi.
3  cullerades de concentrat de tomaquet.
Una mica de nata , romani i farigola,i ho remenem tot.
Fem muntets  i els anem posant amb els bossins de pasta.