dimecres, 24 de febrer del 2016

CREMA DE XAMPINYONS I PEUS DE PORC

Ahir al Taller de cuina varem fer crema de xampinyons i després peus de porc amb bolets, us deixem les receptes i fotografies del taller d'ahir.

Crema de Xampiyons

Ingredients:
  • 500 grs . xampinyons
  • 1 ceba
  • 2 porros
  • 1 gra d' all
  • 3 patates
  • oli, sal, pebre i dues cullerades de formatge ratllat.
Elaboració:

Tallem els Xampinyons a làmines, tallem la ceba, els porros i pelem les patates.
Posem aigua en una cassola, amb una mica de sal,i li posem les patates tallades , la ceba i el porro ho posem a bullir.

Posem una paella al foc amb una mica d'oli i  sofregim els xampinyons, quan
estiguin daurats, introduim la crema de llet i el formatge, deixem reduir, retirem
del foc.
Agafem la cassola i ho barregem tot, i triturem, ja ho podrem servir.


Peus de porc amb bolets:


Ingredients : 

  • Peus de porc
  • Ceba
  • All
  • Porro
  • julivert
  • tomàquet
  • llorer
  • Romaní
  • Vi
  • Sal,oli
  • Avellanes
  • ametlles
  • galeta
Elaboració :

En una cassola gran posem a bullir els peus amb aigua , Sal , llorer , romaní, all
i Ceba, fins que estiguin tendres.

Agafem una altra cassola i posem una mica d'oli sofregim la ceba , el porro, el julivert i l' all i el tomàquet, quan estigui sofregit hi posem l'avellana l'ametlla i la galeta picada, remenem, posem el vi i deixem reduir.

Posem el sofregit en un pot amb una mica de brou dels peus, triturem amb el "turmix", ho tornarem a posar a la cassola i li posem els bolets, les prunes , i els peus , i tirarem més brou i deixarem bullir una estona si la salsa no està espesa i posarem una mica de farina.