El divendres va ser un dia dur, vam fer un total de 200 magdalenes i només parar per dinar, així i tot va ser un dia molt divertit!!!
A continuació us deixem la recepta que vam realitza i algunes fotografies:
Magdalenes amb estèvia i farina integral
Ingredients: (surten unes 20 magdalenes)
200 gr de farina integral
3 ous
40 gr d'estèvia en pols
120 ml d'oli d'oliva
120 ml de llet desnatada
1 cullerada de llevadura química
1 mica de sal
Aquesta recepta és pels qui han de cuidar els seus nivells de sucre, o tenen problemes de diabetis.
Escalfem el forn a 180 º i preparem la safata per fornerjar les càpsules.
En un bol batim els ous amb les varilles fins que blanquegin i augmentin de mida. Afegim l'estèvia i una mica de sal i batrem fins que estiguin els ingredients integrats, amb compte de què no quedin grumolls d'estèvia. Anirem afegint al bol l'oli d'oliva, sense deixar de batre. Afegirem també la farina integral, la llevadura i batrem bé mentres anem afegint la llet poc a poc.
Posem la nostra massa a les càpsules, fins omplir-les quasi per complert.
Fornejar durant 15 minuts a 180 º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada