diumenge, 14 de juny del 2015

La meva sèrie preferida...

Avui m'agradaria escriure, sobre una sèrie que m'agrada molt, i que si puc, no me la perdo per res del món.

Aquesta sèrie és diu "El Faro, cruïlla de camins" la fan cada dia a TV3 a les 19'10h.

La història central de la sèrie, esta protagonitzada per la Lucía i el Ricardo.

La Lucía  eś somiadora i el Ricardo és l'hereu de L'ímperi del Samanes, viuran una historia d'amor en mig d'amenaces, mentides, malentesos, els gelòs d 'una exnovia que vol  recuperar el Ricart, i sobretot, l'enfrentament de les dues famílies dels protagonístes.

Els dos joves compartiran el mateix dilema: continuar el negoci familiar o viure els seus somnis.

 A voltant del faro, un restaurant familiar on serveixen menjar casolà, es viuran altres historietes d'amor, algunes de divertides, també d'amistat, la que uneix molts dels nostres personatges i de secrets, els lligams que vinculen entre si d'altres personatges.


A el Faro conflueixen tots els personatges, tot té lloc allà. És un refugi per als protagonistes. La Lucía, la cambrera que recorda qué li agrada a cadascú, l'àvia, la Fina, capaç de donar tots els capricis als seus clients, l'Angela que ha fet el seu regne a la cuina on va creixer el seu marit, el José, el Jesús, que troba allà la família que no té, la Yolanda, que va menjar l'arròs que ningú li cuina a casa, i la Pilar, que si passa sempre quan acaba de treballar a la benzinera.

 Amor, gelosia, venjança, ambició, amistat, coratge....


Benvinquts a El Faro , cruïlla de camins.