- Quina recepta de cuina és va realitzar a Airecel ?
- Quin dia la varem realitzar ?
- Qui va realitzar la recepta ?
- La recepta va costar de fer o era fàcil?
- Recepta:
- 1 paquet de fideus fins
- 1 sípia
- 1/4 de Kg de tomata natural
- 2 cebes
- 250 gr de gambes
- 1 preparat de peix per fer brou
- oli
- sal
- orenga
Preparació:
- Tallem la sipia a trossos, ratllem la tomata i la ceba.
- A part fem el fumet de peix amb una mica de sal, orenga, aigua bullent i el preparat pel fumet, que porta, peix, gambes, calamars...
- En una paella posem una mica d' oli i torrem els fideus fins que canviin de color, s'han d'anar remenant que no es cremin.
- Posar una paella amb oli per a fer la sípia. Quan la sípia està casi feta s'hi afexit la tomata.
- S'espera una mica i s'hi afegeix la ceba ratllada. Després s'hi posa les gambes i s'hi s'afegeix una mica d'oli al sofregit.
- A continuació s'hi tiren els fideus, es deixa que es faci una mica i s'hi posa el fumet.
- Quan el fumet s'hagi absorvit, la fideuà estarà llesta.
- Deixar-la resposar i ja és pot menjar acompanyada d'all i oli.
Valoració:
- Pilar Ll: molt gustós
- Anton G: molt bo
- Mariona B: "sabrosso"
- Paco H: Està bé
- Pilar M: Molt bo!!! tot i que hem d'aprendre a mesurar més bé hem de passar a mirar el que hi a la nevera, i no comprar més del compte!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada