dimecres, 10 de juliol del 2013

Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina és va realitzar a Airecel ? 
Fideuà
  • Quin dia la varem realitzar ? 
Dissabte 6 de Juliol de 2013
  • Qui va realitzar la recepta ? 
La  Pilar M, la Pilar Ll, el Paco H, el Ton G i la Mariona B.
  • La recepta va costar de fer o era fàcil?
Era una mica entretinguda de fer.
  • Recepta:
Fideuà Ingredients :
  • 1 paquet de fideus fins
  •  1 sípia  
  • 1/4  de Kg de tomata natural
  • 2 cebes 
  • 250 gr de gambes
  • 1 preparat de peix per fer brou
  • oli 
  • sal 
  • orenga

Preparació:
  • Tallem la sipia a trossos, ratllem la tomata i la ceba. 
  • A part fem el fumet de peix amb una mica de sal, orenga, aigua bullent i el preparat pel fumet, que porta, peix, gambes, calamars...
  • En una paella posem una mica d' oli i torrem els fideus fins que canviin de color, s'han d'anar remenant que no es cremin.
  • Posar una paella amb oli per a fer la sípia. Quan la sípia està casi feta s'hi afexit la tomata.
  • S'espera una mica i s'hi afegeix la ceba ratllada. Després s'hi posa les gambes i s'hi s'afegeix una mica d'oli al  sofregit.
  • A continuació s'hi tiren els fideus, es deixa que es faci una mica i s'hi posa el fumet.
  • Quan el fumet s'hagi absorvit, la fideuà estarà llesta.
  • Deixar-la resposar i ja és pot menjar acompanyada d'all i oli.
Postres : Gelats de xocolata i atmetlles

Valoració:
  • Pilar Ll: molt gustós 
  • Anton G: molt bo
  • Mariona B: "sabrosso"
  • Paco H: Està bé
  • Pilar M: Molt bo!!! tot i que hem d'aprendre a mesurar més bé hem  de passar a mirar el que hi a la nevera, i no comprar més del compte!!!