dimecres, 18 d’abril del 2012

Campionat "Contro i Recontro" a la Seu d'Urgell

El passat dissabte 14 d'Abril, un grupet d'Airecel vam participar del Campionat de Botifarra "Contro i Recontro" que es feia a la Seu d'Urgell.

Varem anar amb furgoneta fins a  Ponts i després un autobús ens va portar fins la Seu d'Urgell, en aquest autobús ens vam trobar gent coneguda com els nostres companys del Club Social el Porxo de Balaguer i els del Club Social  la Brúixola de Lleida.

Un cop vam arribar a la Seu d'Urgell vam fer una ruta Turística pels carrers de la Seu i la Catedral, teníem un guia per nosaltres que ens anava explicant tots els raconets i les parts romàniques!!!!


Tot seguit vam anar a dinar al Parc del Segre de la Seu, feia fred, però el dinar estava boníssim, hi havia aperitiu i tot!!!! genial!!!


A la tarda va començar el Campionat de Botifarra, al que van jugar l'Anton, l'Antonio, la Yolanda i els seus pares, va ser divertit. L'Anton va guanyar una partida!!!

Un cop va acabar el campionat ens van regalar uns formatges i ja vam anar cap a l'autobus per tornar a marxar cap a Tàrrega.
De baixada el conductor no va parar d'explicar acudits, fins hi tot algun de verd!!! quin fart de riure ens vam fer!!!

Va ser un dia llarg i molt divertit!!!