dimecres, 25 de maig del 2011

Taller de Cuina Batuts

El passat dilluns 23 de maig  vam fer batuts de maduixa i de pinya van quedar molt bé i vam berenar molt!!!.

La Recepta és molt fàcil , us la deixem perquè ho proveu,  sobretot els dies d' estiu, es molt refrescant.

BATUT  DE MADUIXA I DE PLÀTAN.
Ingredients:
-Maduixes
-Plàtans
-Suc de Pinya (de Brics)
- Sucre.

Preparació:
-Renteu i peleu la fruita. A continuació la talleu en trossos petits
-Hi afegiu  un o dos gots (depenent de la gent que sigueu ) de suc de pinya i una mica de sucre.
-Ho passeu tot per la batedora i ja es pot servir, acompanyat amb unes fulles de menta, quedarà molt bo.




BATUT DE PINYA

Ingredients:

-1 pinya natural
-2 iogurts naturals

-1 got d' aigua  fresca


Preparació:

-Renteu i  peleu la pinya, talleu a trossos petits, la part més dura no es pot fer servir 
-Barregeu amb els trossos de pinya dos iogurts  naturals i un got d' aigua fresca.

-Ho passeu tot per la batedora i ja teniu el batut llest.

Us deixem  unes fotografies.Animeu-vos a  provar-ho.














1 comentari:

Centre Ocupacional l'Espígol ha dit...

Hola,
em sembla que us convidarem a que ens feu algun batut aqui a Cervera.

una abraçada