Pàgines

dimecres, 26 de març del 2014

Taller de Cuina

Ahir 25 de Març al taller de postres vam realitzar un postre molt bo. Us deixem la recepta perquè el probeu de fer a casa dir-vos que és un postre força calòric.

" Dolç de codonyat i formatge " 

Ingredients :  
  • 400 grs de formatge cremós
  • 1 /4 kg  de  Codonyat
  •  Farina 
  • 2 ous 
  • Pa ratllat
  • 3 pomes
  • Aigua .
  • Oli  d` Oliva
  • Sucre
  • Canyella

Preparació :

  • Tallar les pomes a trossos, posar-les  a  coure en una olla durant 15 minuts, amb una mica d ' aigua.. Afegir-hi una mica de Canyella i triturar-ho  tot.

  • A Part tallem el codonyat en làmines del mateix tamany  que el formatge. 

  • Anem montant " montaditos " de formmatge, codonyat i formatge. 

  • A  continuació  quant els tinguem fets passar-los per farina, ou batut i pa ratllat.

  • A continuació els fregim en una paella amb molt oli. Una vegada estiguin daurats, posar-los sobre paper absorbent i deixar - los refredar.

  • Per presentar-los col·locar els " Montaditos " en un plat i posar- hi una mica de puré de poma.

Bonissims !!




Text: Mariona Boldú
Fotos: Pilar Malé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada